Netwerkorganisatie van ondernemers
voor ondernemers uit het Pajottenland

6 juni 2024 – 19u30

Bart Verhaeghe

Molenhof Talks ontvangt Bart Verhaeghe

(Vlaams topondernemer – Voorzitter Club Brugge)

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor de derde editie van Molenhof Talks in 2024. Na een reeks inspirerende avonden met vooraanstaande gastsprekers uit verschillende sectoren, hebben we opnieuw een bijzondere gast voor jullie in petto: Bart Verhaeghe.

Bart Verhaeghe behoeft nauwelijks introductie. Als één van de meest invloedrijke figuren in het Belgische zakenlandschap, heeft hij zijn sporen verdiend als (vastgoed)ondernemer en voorzitter van Club Brugge.

Elke voetballiefhebber kent hem als succesvolle voorzitter en hoofdaandeelhouder van Club Brugge. Onder zijn voorzitterschap is Club uitgegroeid tot veruit de meest succesvolle voetbalploeg van het land en wordt hij beschouwd als meest invloedrijke man in het Belgisch voetbal.

Maar Bart Verhaeghe is natuurlijk meer dan de voorzitter van Club Brugge. Hij begon na onder meer studies aan Vlerick zijn carrière bij KPMG, maar snel werd hij toch zelf ondernemer. Hij kocht zich in bij bouwbedrijf Verelst, waaruit later projectontwikkelaar Eurinpro ontstond, specialist in logistiek vastgoed. Na de verkoop in 2006 aan het Australische Macquarie Goodman, werd vastgoedbedrijf Uplace boven de doopvont gehouden met de bedoeling een innovatief winkel- en woonproject vlakbij de brug van Vilvoorde te ontwikkelen. Dat stuitte echter op heel wat weerstand en werd intussen heruitgevonden tot het nóg innovatievere en volledig circulaire Broeklinproject. Bart Verhaeghe is ook één van de oprichters van de denktank Itinera. Daarnaast schreef hij onder meer het boek ‘Durf! Een pleidooi voor meer ambitie en lef’. Kortom, Bart Verhaeghe is één van de topondernemers van dit land. Via LakeSprings nv investeert hij in voetbal (Club), vastgoed, private equity, beursgenoteerde bedrijven en non-profit (onder meer Itinera en het Anti-Kankerfonds).  

Tijdens deze bijzondere avond bij Molenhof Talks, zal Bart Verhaeghe zijn inzichten delen over leiderschap, ondernemerschap en de toekomst van het bedrijfsleven. Of het nu gaat over innovatie, duurzaamheid, of het navigeren door uitdagende economische landschappen, zijn ervaringen en ideeën beloven ons opnieuw te inspireren en te informeren. Mis deze kans niet om inzichten te verwerven van één van de meest dynamische figuren in de Belgische zakenwereld.

We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat Dany Verstraeten, een vertrouwd gezicht van VTM, de avond zal modereren. Zijn scherpe interviewstijl en diepgaande kennis van het Belgische bedrijfsleven zullen zeker bijdragen aan een boeiende discussie.

Wees er dus snel bij en schrijf je in voor deze ongetwijfeld leerrijke avond op donderdag 6 juni om 19u30 te Villa Molenhof.

Bart Verhaeghe

Bart Verhaeghe

Vlaams topondernemer - Voorzitter Club Brugge

Locatie:
Villa Molenhof, Kriebrugstraat 34,
1760 Roosdaal

Wanneer:
6 juni om 19u30

Programma:

19u30 – 20u00 
Welkom met drankje en hapje
20u00 – 21u00
Spreker Bart Verhaeghe en moderator Dany Verstraeten
21u00 – 23u00
Mogelijkheid tot netwerken tijdens een Outdoor Cooking Experience en wijndegustatie verzorgd door het team van Villa Molenhof.

Molenhof Talks

Aanvraag inschrijving

Aanvraag inschrijving Bart Verhaeghe
Event partners die hun onderneming tijdens het event extra in de schijnwerpers willen zetten krijgen volgende mogelijkheden: