Molenhof Talks

Events

14 oktober 2021

Joost Uwents

Molenhof ontvangt de heer Joost Uwents, CEO van Warehouses de Pauw (WDP)

 

Nu netwerken opnieuw kan, starten we met plezier Molenhof Talks terug op.
We bijten de spits af met een topondernemer uit de streek.
Joost Uwents kennen we als CEO van Warehouses De Pauw (WDP), een grote speler op de markt van logistiek vastgoed, waar hij samen met Tony De Pauw het managementteam vormt.
Joost is ook bestuurder bij de beursgenoteerde bedrijven Xior Student Housing en UnifiedPost.

Tijdens deze netwerkavond laat Joost ons binnenkijken in zijn wereld en gunt hij ons een blik op de toekomst van Warehouses De Pauw.
Het groeiverhaal van WDP is een uitzondering op Euronext Brussel. Hun aandeel steeg op 10 jaar tijd 540 % meer dan de BEL20-index. Hierdoor werd WDP in maart 2019 in de BEL20-index opgenomen. Hun beurswaarde klom ondertussen naar 7 miljard euro. En dat 20 jaar na de oprichting.
De structurele daling van de rente en de opkomst van de e-commerce waaraan de covid 19-pandemie toch wel een handje hielp, hebben WDP geen windeieren gelegd.
Deze gereglementeerde vastgoedvennootschap in logistiek vastgoed, weet altijd de verwachtingen te evenaren en pakt telkens uit met meer ambitieuze groeiplannen die ze keer op keer verwezenlijken. Beleggers geloven in het groeiverhaal van WDP. Het is niet voor niks dat ze zo massaal intekenen op iedere kapitaalverhoging van WDP.

Joost Uwents komt naar Molenhof talks

Joost Uwents


Spreker
CEO van Warehouses de Pauw Bestuurder van de beursgenoteerde vennootschappen Xior Student Housing en UnifiedPost..

Locatie:
Villa Molenhof, Kriebrugstraat 34,
1760 Roosdaal

Wanneer:
14 oktober om 19u30

Programma:
19u30 – 20u00
Welkom met drankje

20u00 – 21u00
Spreker Joost Uwents

21u00 – 23u00
Netwerken met walking diner

Aanvraag inschrijving

Event partners die hun onderneming tijdens het event extra in de schijnwerpers willen zetten krijgen volgende mogelijkheden: