Netwerkorganisatie van ondernemers
voor ondernemers uit het Pajottenland toe

9 september 2020

Hans D’Hondt              Rik Van Cauwelaert

De ondernemer en de fiscus: wat te verwachten post-Corona?

De Covid-19 pandemie veroorzaakt een in onze moderne samenleving ongeziene gezondheidscrisis en helaas stopt het verhaal daar niet. De gedurende vele weken verplichte lockdown zal ook voor de grootste economische crisis in de naoorlogse geschiedenis zorgen. Alle overheden hebben meteen maatregelen genomen om de economie nog zoveel mogelijk overeind te houden, maar het prijskaartje daaraan gekoppeld loopt echter hoog op.

Onze begroting gaat voor vele tientallen miljarden euro’s in het rood en de reeds omvangrijke staatsschuld zwelt verder aan. Dat roept ook bij ondernemers heel veel vragen op over wie de rekening gaat betalen. De ongerustheid rond belastingverhogingen neemt toe.

Tevens heeft de FOD Financiën de afgelopen jaren sterk ingezet op digitalisering die het werk van de belastingdiensten veel gerichter maken. De FOD Financiën gaat in de toekomst nieuwe technologieën toepassen: hoe gaan die de verhoudingen tussen de FOD en de belastingbetaler veranderen?

Hans D’Hondt, voorzitter van de Federale Overheidsdienst Financiën, kan hier deskundige duiding bij geven. Hij is onze gastspreker op woensdag 9 september 2020 om 19 u.


Locatie: 
Villa Molenhof, Kriebrugstraat 34,
1760 Roosdaal

Wanneer:
9 september om 19u30

Programma:
19u30 – 19u45
Verwelkoming met drankje
19u45 – 20u00
Inleiding door Etienne Schouppe
20u00 – 21u00
De ondernemer en de fiscus: wat te verwachten post-Corona?
21u00 – 23u00
Netwerking met lekkere wijnen en kleine gerechten

Molenhof Talks

Aanvraag inschrijving

Event partners die hun onderneming tijdens het event extra in de schijnwerpers willen zetten krijgen volgende mogelijkheden: