Netwerkorganisatie van ondernemers
voor ondernemers uit het Pajottenland

18 februari 2020

Steunmaatregelen en subsidiemogelijkheden voor ondernemingen uit onze regio

Op basis van een evaluatie na de eerste activiteit op 1 oktober 2019 is gebleken dat de problematiek van steunmaatregelen en subsidiemogelijkheden voor ondernemingen (en vooral het gebrek aan kennis hieromtrent) duidelijk leeft bij de ondernemers uit onze regio.

Daarom organiseren wij op 18 februari 2020 een ontbijtmeeting van 7u15 tot 9u30 met sprekers van de provincie Vlaams Brabant en de Vlaamse overheid die u een globaal overzicht zullen geven van de bestaande steunmaatregelen en subsidies.

Vroeg in de ochtend zullen Pierre Faché, innovatiemanager bij de provincie, en diverse vertegenwoordigers van de Vlaamse overheid, u de ogen openen voor de vele mogelijkheden die ze te bieden hebben voor de ondernemers uit onze regio. De sprekers zullen ingaan op de vragen van de deelnemers en toelichten wat de mogelijkheden zijn inzake subsidies en steunmaatregelen. Niet alleen bij de opstart van je onderneming, maar ook wanneer je mensen wil tewerkstellen, jezelf wil opleiden, knowhow wil verwerven, innoveren, duurzaam wil ondernemen… en ga zo maar door.

De provincie stelt op vandaag een sterke ondervertegenwoordiging vast vanuit de regio Pajottenland. De VZW Molenhof Talks wil helpen om hier verandering in te brengen.

Locatie:
Villa Molenhof, Kriebrugstraat 34,
1760 Roosdaal

Wanneer:
18 februari 2020 om 7u15 

Programma:
7 u 15 – 7 u 30 

Ontvangst

7 u 30 – 9 u 00
Uiteenzetting door de heer Pierre Faché (innovatiemanager bij de provincie) en diverse vertegenwoordigers van de Vlaamse overheid.
Wij voorzien in een ontbijt dat u tijdens de uiteenzetting kan nuttigen.

9 u 00 – 9 u 30
Mogelijkheid om na te praten met sprekers en deelnemers

Molenhof Talks

Aanvraag inschrijving