Netwerkorganisatie van ondernemers
voor ondernemers uit het Pajottenland

14 juni 2023 – 19u30

Jürgen Ingels

Molenhof Talks ontvangt Jürgen Ingels

(Managing partner bij Smartfin, bestuurder bij verschillende bedrijven)

Molenhof Talks heeft opnieuw een klepper van formaat gestrikt! We nodigen u uit op woensdag 14 juni om 19u30 voor wederom een boeiende avond.

Jürgen Ingels is ondernemer, durfkapitalist en heeft een grote passie voor technologie en het ondernemerschap. Aan het begin van deze eeuw richtte Jürgen Ingels Clear2Pay op, een bedrijf gespecialiseerd in de automatisering van het betalingsverkeer. In 2014 werd Clear2Pay overgenomen door FIS. Sindsdien is Jürgen Ingels vooral investeerder, hoofzakelijk via zijn Smartfin-fondsen, in jonge, technologische groeibedrijven (start-ups en scale-ups). Hij was ICT Personality of the Year bij Data News (2015) en is bestuurder in heel wat beloftevolle groeibedrijven zoals Materialise, GuardSquare en  Deliverect. Daarnaast heeft hij ook een boontje voor vastgoed als onder meer bestuurder bij Ghelamco en WDP. Ook is hij de bezieler van Supernova en The Big Score, twee grote Belgische evenementen rond technologie.

Ervaring genoeg op de teller en dat wil hij delen! Jürgen Ingels schreef het boek ‘50 lessen voor ondernemers’* , waarin hij tips en tricks geeft over de boeiende wereld van het ondernemen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Stof genoeg voor een gesprek en een interessante vragenronde tijdens onze Molenhof Talks.


(* Het boek ’50 lessen voor ondernemers’ kan u bij uw inschrijving of tijdens onze netwerkavond met korting aanschaffen.)

Jürgen Ingels

Managing partner bij Smartfin

Locatie:
Villa Molenhof, Kriebrugstraat 34,
1760 Roosdaal

Wanneer:
14 juni om 19u30

Programma:

19u30 – 20u00 
Welkom met drankje en hapje
20u00 – 21u00
Spreker Jürgen Ingels en moderator Danny Reweghs
21u00 – 23u00
Mogelijkheid tot netwerken met een Outdoor Cooking Experience en wijndegustatie verzorgd door het team van Villa Molenhof.

Molenhof Talks

Aanvraag inschrijving

Aanvraag inschrijving 14 juni 2023
incl. boek Jürgen Ingels ‘50 lessen voor ondernemers’
Event partners die hun onderneming tijdens het event extra in de schijnwerpers willen zetten krijgen volgende mogelijkheden:

Recommended Posts