Netwerkorganisatie van ondernemers
voor ondernemers uit het Pajottenland

21 februari 2024 – 19u30

Daan De Wever

Molenhof Talks ontvangt Daan De Wever – CEO van Dstny

Openen doen we uiteraard met u een opperbest 2024 toe te wensen. Meer dan ooit betekent dat op de eerste plaats een goede gezondheid. Daarnaast heel veel geluk in de zaken die u persoonlijk erg bezig houden en die u dan ook belangrijk vindt.

Op woensdag 21 februari 2024 om 19u30 verwelkomen we opnieuw een topondernemer bij Molenhof Talks: Daan De Wever. Zijn passie voor technologie en ondernemerschap maken deze avond ongetwijfeld boeiend.

Daan is Group CEO van Dstny, een toonaangevende Europese aanbieder van interactieve en cloud-gebaseerde bedrijfscommunicatie, vergelijkbaar met een WhatsApp for business. In 2008 richtte hij Dstny op met zijn broer Samuel, waarna het bedrijf duurzaam groeide, met overnames in onder andere Zweden, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk.

In een wereld waar we 60% van onze tijd online zijn, heeft Daan De Wever een interessante kijk op de rol die Dstny speelt om mensen en bedrijven meer controle te geven over de overweldigende communicatie. Hoe kunnen we op een eenvoudigere manier omgaan met het overaanbod aan informatie?

Daan’s betrokkenheid bij de wielersport en de sponsoring van het Belgische UCI Worldtour-wielerteam Lotto-Dstny laten zien hoe hij niet alleen de Europese naamsbekendheid van Dstny wil vergroten, maar ook zijn brede visie op verschillende vakgebieden deelt.

Op 21 februari deelt Daan graag zijn toekomstvisie over de evolutie van bedrijfscommunicatie, een onderwerp van groot belang voor alle ondernemers.

En wie weet, misschien deelt hij ook enkele passionele verhalen over zijn liefde voor wijnen uit de Bourgogne streek.

Mis deze inspirerende avond niet! Graag tot dan.

Daan De Wever

Daan De Wever

Dstny

Locatie:
Villa Molenhof, Kriebrugstraat 34,
1760 Roosdaal

Wanneer:
21 februari 2024 om 19u30

Programma:

19 u 30 – 20 u 00 
Welkom met drankje
20 u 00 – 21 u 00
Spreker Daan De Wever en moderator Danny Reweghs
21 u 00 – 23 u 00
Mogelijkheid tot netwerken tijdens een Walking Dinner en wijndegustatie verzorgd door het team van Villa Molenhof.

Noteer alvast in uw agenda:

Woensdag 24 april om 19u30 ontvangen we Philippe Gijsels, Chief Strategy Officer bij BNP Paribas Fortis.

In juni 2024 ontvangen we Bart Verhaeghe,  een rasondernemer met een grote passie voor sport en vastgoed, zo is hij onder meer bekend als voorzitter van Club Brugge.

Molenhof Talks

Aanvraag inschrijving

incl. boek Jürgen Ingels ‘50 lessen voor ondernemers’
Event partners die hun onderneming tijdens het event extra in de schijnwerpers willen zetten krijgen volgende mogelijkheden:

Recommended Posts