Netwerkorganisatie van ondernemers
voor ondernemers uit het Pajottenland

30 juni 2022 – 19u30

Jeroen Bronselaer

Molenhof Talks ontvangt Jeroen Bronselaer – CEO van SBS België

De laatste 5 jaar digitaliseren en globaliseren media en entertainment wereldwijd aan een extreem hoog tempo. Dat laat zich ook voelen in de Vlaamse mediawereld.

Onze gastspreker gaat met u op zoek naar een antwoord op de vraag of de concurrentie van internationale streamers als Netflix en entertainmentreuzen als Disney en Discovery het einde betekent van ons kleine, maar traditioneel erg rijke en diverse Vlaamse medialandschap? Of biedt deze open markt net de kans aan al dat Vlaamse creatieve talent om eindelijk de wereld te veroveren? En wat maakt het verschil tussen de dood of de gladiolen?

Voldoende stof voor een boeiende debatavond op 30 juni 2022 in Villa Molenhof onder de titel:

“Sire, er zijn geen kijkers meer”

Topspreker uit de regio is Jeroen Bronselaer, samen met Dany Verstraeten als moderator. Liedekerkenaar Jeroen heeft een passie voor alles wat te maken heeft met media. Op 30 juni zal hij zijn uitgebreide ervaring op dit domein uiteenzetten als gastspreker bij VZW MolenhofTalks.

 

 

Jeroen Bronselaer

Spreker

CEO van SBS België en lid van het Senior Leadership Team van de Telenet Groep.Hij was diegene die Play, Play More en Play Sports van Telenet nog steviger op de kaart heeft gezet in Vlaanderen en Brussel. Ook bepaalde Jeroen samen met zijn team de positionering, branding en marketing van alle residentiële producten van zowel het Telenet- als het BASE-merk.

 

Dany Verstraeten

 Moderator

Journalist, VTM nieuwsanker.

Locatie:
Villa Molenhof, Kriebrugstraat 34,
1760 Roosdaal

Wanneer:
30 juni 2022 om 19u30

Programma:
19 u 30 – 20 u 00 
Welkom met drankje
20 u 00 – 21 u 00
Spreker Jeroen Bronselaer en moderator Dany Verstraeten
21 u 00 – 23 u 00
Netwerken met Outdoor Cooking Experience en wijndegustatie.

De wijnen voor de avond worden geselecteerd door Maître-Sommelier Wouter De Nul van wijnhandel Château Brillant in Pollare. Hij brengt tevens een aantal Zuid-Afrikaanse wijnbouwers mee naar Villa Molenhof, zodat u tijdens de “braai” hun “baie lekkere wyne” geserveerd krijgt.

Hou alvast onze website en uw inbox in de gaten voor onze volgende events!

20 oktober 2022 – 19u30       
Philip Neyt 
(Voorzitter Belgische Vereniging van Pensioeninstellingen)

21 februari 2022 – 19u30
Tim Van Hauwermeiren
(CEO Argenx)

Molenhof Talks

Aanvraag inschrijving

Aanvraag inschrijving
Event partners die hun onderneming tijdens het event extra in de schijnwerpers willen zetten krijgen volgende mogelijkheden:

Recommended Posts